studio18rood.nl

Meer klanten krijgen door een goede site!

Als jij een website hebt, zijn meer klanten natuurlijk altijd welkom. Maar hoe zorg je ervoor dat je website meer klanten realiseert. Kun je zelf aanpassingen doen aan je website? Of heb je daarbij hulp nodig van externe partijen? Wij vertellen het je in dit artikel.

Zelf een website bouwen

Het is mogelijk om zelf een website te bouwen. Hiervoor moet je wel de tijd hebben. Het is niet eenvoudig om een mooie en professionele website te maken. Je zou hiervoor eventueel een cursus kunnen volgen of iemand uit je omgeving om hulp kunnen vragen, als je iemand kent die hier verstand van heeft. Zorg er vooral voor dat je gebruik maakt van mooi fotomateriaal. Als foto’s geen goede kwaliteit hebben, of niet uniform zijn in de opstelling, oogt je website al snel amateuristisch en rommelig.

Website laten maken

Een website laten maken is een goede investering voor bedrijven die meer klanten willen realiseren. Je kan kiezen voor een maatwerk-website. Dit is echter wel een dure optie. Dat past bij een website voor een wat groter bedrijf. Als je net begint met een bedrijf zijn er genoeg website bouwers waarbij je een goedkope website kunt laten maken. Deze website ziet er nog steeds professioneel uit maar heeft minder persoonlijke functies dat een website die op maat gemaakt is.

Samenwerking met een website bouwer

Een website bouwer is in bijna alle gevallen bereid om jou van vrijblijvend advies te voorzien. In een eerste gesprek bespreek je samen het budget en de wensen die je hebt. Op basis daarvan geeft de website bouwer aan welk webdesign er gemaakt kan worden. Door een webdesigner met veel ervaring in te schakelen kun je bekijken wat zij allemaal hebben gerealiseerd voor andere klanten en aangeven wat jij een mooie website vindt. Zo kan een website bouwer een goedkope website voor je maken die er mooi uitziet en bij de huisstijl van je bedrijf past.

Onderhoud van je website

Naast het bouwen van een website is het belangrijk om een website te onderhouden als je veel klanten wil realiseren. Er vinden namelijk veel technologische ontwikkelingen plaats en om relevant te blijven moet je website deze ontwikkelingen volgen. Zo zorg je voor een gebruiksvriendelijke website. Een website bouwer kan het onderhoud voor je blijven uitvoeren. Hij heeft namelijk de codes gemaakt van de website en weet ook gemakkelijk aanpassingen te doen waardoor alles er weer netjes uitziet.

Hoger in Google

Uiteindelijk krijg je niet alleen meer klanten omdat bezoekers deze mooi of fijn vinden, maar vooral omdat Google een website hoger in de ranking plaatst als deze er mooi uitziet en vooral gebruiksvriendelijk is. Doordat je hoger in Google staat, ben je beter zichtbaar en klikken er meer mensen op de link naar jouw website. Doordat een website bouwer met zijn ervaring handige knoppen heeft geïnstalleerd en het de gebruiker van de website makkelijk maakt, realiseer je niet alleen meer gebruikers maar vooral ook meer conversies. Het is dus een investering om een webdesigner in de arm te nemen. Of je nu een dure of een goedkope website wil laten maken.

Mobiele versie afsluiten