Staat je bedrijf nog in de kinderschoenen, maar ben je toe om stappen te maken om efficiënter te werk te gaan, tijd te besparen en meer omzet te maken? Dan is het misschien wel iets om na te denken over het aanschaffen van een labelprinter.

Voordelen labelprinters

Het lijkt wellicht een kleine aanpassing binnen de logistiek van uw bedrijf, maar uiteindelijk zorgen de details voor de grootste resultaten! Binnen het bedrijf is een labelprinter zo’n klein detail wat veel verschil kan maken. Het grootste voordeel van het gebruik van een labelprinter is het dat deze ontzettend veelzijdig zijn. De labelprinters zijn voor super veel doeleinden handig. Denk bijvoorbeeld aan het etiketteren, shipping labels met bijvoorbeeld productinformatie en een tracking chip. Maar ook voor orderpicking, polsbandjes met medische informatie in ziekenhuizen of bij tickets van evenementen.

Het gebruik van labelprinters zorgt ervoor dat er minder fouten gemaakt worden én dat is toch precies wat je graag wilt. De kinderziektes uit je onderneming halen wordt een stuk makkelijker door het gebruik van labelprinters.  Het is in de huidige economie zou dat consumenten steeds meer verwachten en daarbij fouten niet meer permitteren. Door het gebruik heb jij intern alles op orde en straal je dit ook uit naar je klanten! Een win-win situatie dus.

Welke labelprinter is geschikt voor jou?

Er zijn vele verschillende labelprinters op de markt. Ben je op zoek naar een die labels kan printen? Denk bijvoorbeeld aan het labelen van een voorraadkast, waar ligt wat? Dan moet je zoeken bij Tape-labels. Deze kunnen printen in een maximale breedte van 36mm. Daarnaast zijn ze in vele verschillende kleuren beschikbaar. Wanneer je op zoek bent naar een labelprinter voor etiketten zijn deze er in een maximale breedte van 104mm. De labelprinters zijn er in vele formaten. Daarnaast is de vraag of je op zoek bent naar een bureau- of mobiele printer. De mobiele labelprinter werkt op accu of batterijen. Terwijl een bureau-labelprinter aangesloten moet worden via een USB-kabel en kun je aan de gang gaan!