Wat is email marketing en waarom wordt het zoveel gebruikt..? dat vragen veel mensen zich af. E-mail marketing is één van de grootste online netwerken die er bestaat. Het wordt over de hele wereld gebruikt en daarom zo bekend. Ik ga jullie in deze blog wat meer vertellen over email marketing en hoe het in zijn werk gaat en hoe het zo bekend is geworden. Veel leesplezier !

Wat is email marketing precies ?

Het is een van de grootste sociale netwerken van deze tijd. Overal en iedereen gebruikt het. Iedereen kent e-mailen wel. Ongeveer 2 jaar geleden gebruikten mensen het voor hun werk, om dingen te overleggen. Nu de tijd gebruikt de jeugd het ook. Meestal ook voor hun werk en voor hun school. Mensen gebruiken het ook gewoon om met elkaar te kunnen communiceren. Ze gebruiken het een beetje als WhatsApp. Nu even tot het punt. Email marketing wat is dat..? het gaat erom bij email marketing dat jij via de email jouw product wil promoten en wil verkopen of ruilen. Je doet eigenlijk gewoon marketing via de computer ( email ). Het wordt veel gebruikt door bedrijven, en dan vooral door online marketing bureaus. Die willen natuurlijk van alles en nog wat ruilen met de andere partijen om zo hoger in Google te komen.

Hoe werkt email marketing ?

Het is heel makkelijk. Iedereen kent het wel dat je koud moet bellen en iemand moet overtuigen van je product. Dat moet nu eigenlijk via de email. Je moet je product promoten. Je kan dat op verschillende manieren doen. Een nieuwsbrief maken, een heel verhaal typen hoe goed je product is enzovoort. Email marketing is bekend geworden door sociale media. Veel mensen gebruiken WhatsApp natuurlijk, en ze gebruiken de email ook zo. Dus email marketing werd veel gemakkelijker toen mensen inzagen hoeveel ze konden doen met email. Email marketing word over de hele wereld gebruikt. Iedereen is met elkaar verbonden en wilt elkaar wat verkopen en overtuigen van zijn of haar product.

Conclusie

Mijn conclusie is: het is een van de meest gebruikte onderdelen van marketing. Het wordt over de hele wereld gebruikt en ik geloof er heilig in dat het nog veel groter en meer succes krijgen in wat ze doen. ik hoop dat jullie wat geleerd hebben en het net zo goed snappen als dat ik het snap.